PARTYBAND

BANDET NYFIKENGUL

 

 

FÖRETAGSFESTEN - KICK-OFF - DINNERSHOW - BRÖLLOP - FÖDELSEDAG - NATTKLUBBEN - AFTER SKI - AFTER BEACH

NyfikenGul är ett mångsidigt coverband från Göteborg som passar lika bra till en sittande middagspublik som till partyfesten. Samarbetet med en mängd olika artister gör det möjligt att fylla hela kvällen med underhållning oavsett om det är bröllop, krog, företagsevent eller afterbeach.

 

Vad kan vi erbjuda er?

 

DINNERSHOW

Middagsunderhållning i världsklass! Planerar du ett större event med sittande gäster är NyfikenGuls Dinnershow det självklara valet för en elegant och komplett underhållning. Samarbetet med olika artister ger en unik bredd med allt ifrån luftakrobatik och magi till fullskalig musikunderhållning.

 

 

COVERSHOW

Klackarna i taket! Är ni ute efter party och dans har NyfikenGul det perfekta utbudet av såväl gamla som nya hits, Allt ifrån funkig 70-tals disco till moderna houselåtar. Killarna i NyfikenGul får er att både gunga och sjunga med i hitsen alla känner igen från de senaste decennierna.

NYHETER NYFIKENGUL

Under November/December 2017 så spelade NyfikenGul tillsammans med Lollo Gardtman sin julshow

Rock n´Soul Funk n´Roll på Ystad Saltsjöbad.

 

12 utsålda föreställningar blev det innan bandet gick på julledighet.

 

Denna show är snyggt förpackad med en härlig blandning av låtar som passar publik i alla åldrar och passar utmärkt att boka till ditt företagsevent eller om ert hotell söker ett färdigt koncept med ljud, ljus och övrig teknik.

 

KOMMANDE SPELNINGAR

 

 

 

5-6/1 Skistua Hemsedal

12/1 Företagsevent

23-24/2 Skistua Hemsedal

15/3 Företagsevent

23-24 Stöten Sälen

17/4 Företagsevent

18/4 Företagsevent

5/5 Bröllop

19/5 Födelsedagsfest

26/5 Bröllop